درسهایی از قرآن

پیام استاد قرائتی به همایش افتتاحییه درسهایی از قرآن در ساری

0 41

به گزارش ایکنا، در آیین افتتاحیه سی‌وپنجمین دوره مسابقات «درس‌هایی از قرآن» که با حضور جمعی از دانش‌آموزان، مروجان و مسئولان آموزش و پرورش در مجتمع فرهنگی اهل‌بیت(ع) برگزار شد، پیام حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور قرائت شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی در بخشی از این پیام، ضمن اشاره به جایگاه سوره مبارکه لقمان در قرآن کریم، تصریح کرد: لقمان با وجود اینکه پیامبر نبوده، اما حکیمی است که سخنانش بر پایه علم و حکمت استوار بوده و خداوند در کتاب خود، اندرز‌های او به فرزندش را به عنوان الگویی برای تمامی پدران، مادران و مربیان بیان کرده است تا در تربیت نسل نو، از گفت‌و‌گو غفلت نورزند و به رشد و پرورش اخلاقی آنان توجه ویژه داشته باشند.

آموزش و پرورش مازندران

وی در بخش دیگری از پیام خود با مروری بر آغاز فعالیت‌های تبلیغی‌ خود، افزود: خداوند به من توفیق داد که از همان دوران طلبگی، دغدغه ارتباط با نسل نو و بیان معارف قرآن و اهل‌بیت(ع) را داشته باشم. پیش از انقلاب اسلامی در مساجد و حسینیه‌ها، به جای نشستن بر منبر، با استفاده از تخته‌سیاه، مطالب را به صورت دسته‌بندی‌شده و قابل‌فهم برای نوجوانان و جوانان ارائه می‌کردم.

رئیس ستاد اقامه نماز در ادامه یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با دعوت استاد شهید مرتضی مطهری، این شیوه تدریس را در تلویزیون ادامه دادم و اکنون به لطف الهی، برنامه «درس‌هایی از قرآن» به پنجاهمین سالگرد فعالیت خود نزدیک می‌شود.

حجت‌الاسلام قرائتی در پایان پیام خود، ضمن قدردانی از مشارکت گسترده دانش‌آموزان و همکاری مربیان و مدیران آموزش و پرورش در این رویداد، بیان کرد: برگزاری مسابقات براساس این برنامه تلویزیونی در مدارس کشور، بدون استقبال پرشور دانش‌آموزان میسر نبود؛ لذا از همه دست‌اندرکاران این مسیر که برای آشنایی نسل جدید با معارف قرآنی تلاش می‌کنند، سپاسگزارم و برای آنان موفقیت در مسیر زندگی قرآنی را آرزومندم.

یادآور می‌شود، سی‌وپنجمین دوره مسابقات «درس‌هایی از قرآن» با هدف تعمیق آموزه‌های دینی و انس هر چه بیشتر دانش‌آموزان با مفاهیم قرآنی در مدارس سراسر کشور دنبال می‌شود.

انتهای پیام

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.